Overholdelse af EU-lovgivningen

Vis alle | Skjul alle

Kaspersky Safe Kids overholder vilkårene i den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) i alle regioner, hvor applikationen distribueres. Når du accepterer slutbrugerlicensaftalen og privatlivspolitikken, bekræfter du, at du har nået den påkrævede alder.

Efter Kaspersky Safe Kids installeres, bedes du om at læse og acceptere vilkårene og betingelserne, som er krævede for den indledende opsætning og brug af Kaspersky Safe Kids. Du bedes også om at acceptere erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål, som giver Kaspersky mulighed for at tilbyde dig yderligere fordele. Hvis du accepterer denne erklæring, kan du til enhver tid tage din accept tilbage i programindstillingerne.

Se, acceptér eller afvis markedsføringserklæringen

Ifølge vilkårene for GDPR har du retten til at fjerne alle dine personoplysninger fra Kaspersky. Når du Kontakter Kundeservice for at fjerne personoplysninger, skal du oplyse din computers unikke ID'er.

Oplys ID'erne til Kundeservice, for at fjerne personoplysninger